Alles op het gebied van internet

Zoekt uw bedrijf, band, (sport)vereniging of uzelf als particulier een betaalbaar en professioneel uitziende website? Dan bent u bij Vevitech aan het juiste adres. Wij zijn van mening dat elke website die wij ontwerpen invulling moet geven aan uw (bedrijfs)doelstellingen en aansluit op uw doelgroep. Om te zorgen dat uw visie en doelstellingen correct worden vertaald naar het ontwerp zullen wij de juiste vragen stellen en uw antwoord omzetten in een uitstekend visitekaartje voor uw bezoekers. Door middel van ons transparante ontwikkelproces zorgen wij ervoor dat u de website krijgt die u hebben wilt.

Ons aanbod aan diensten

De diensten die wij aanbieden, zijn hieronder weergeven; wilt u hier meer over te weten komen? Dat kan; klik op het vak om naar de desbetreffende pagina te gaan!

Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen? Of heeft u een keuze kunnen maken? Laat het ons weten en neem gemakkelijk contact op met ons vanaf de contactpagina of vraag direct een offerte aan!

Servicecontracten // Ondersteuning en beveiliging

Wij bieden full-service oplossingen aan om uw website online, veilig en actueel te houden. Al deze diensten kunt u volledig aan Vevitech uitbesteden vanaf slechts €9,- per maand!

Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden