Bezoekersgedrag

Vevitech houdt er rekening mee dat u graag weet hoe effectief uw website nou daadwerkelijk is en hoe dit verbeterd kan worden. Hiervoor kan het best gekeken worden naar het gedrag van de gebruikers die uw website bezoeken. Een webapplicatie die wij hiervoor implementeren bij al onze websites, is Google Analytics.

Google Analytics als meetprogramma

Direct na de implementatie van Google Analytics op uw website kunt u al het verkeer traceren en analyseren. Gegevens die wij onder andere naar u toesturen zijn:

  • Aantal bezoekers, nieuw en terugkerend
  • Populaire locaties waarvandaan gebruikers uw website bezoeken
  • Gemiddelde bezoekduur
  • Het pad dat bezoekers doorlopen
  • Meest en minst populaire pagina’s op uw website
  • En nog veel meer!

"What gets measured, gets managed"Peter Drucker, Consultant (1986)

Website verbeteren aan de hand van statistieken

De statistieken van de bezoekers kunt u gebruiken om eventueel content te veranderen. Wordt het u duidelijk dat bezoekers niet kunnen vinden hoe ze meer informatie over een dienst of product krijgen, dan kunnen wij dit gemakkelijker beschikbaar stellen. Zo zorgen we samen voor een continue verbetering van uw website met als doel een geperfectioneerde ervaring voor uw bezoekers!

Kosteloos bij alle websitepakketten

Wij maken uw website graag zo volledig mogelijk en bieden standaard een implementatie van Google Analytics aan, bij elk van onze websitepakketten. Heeft u al een website en verlangt u ook naar inzicht in het gedrag van uw bezoekers? Dan kan u een offerte aanvragen of contact opnemen en dan zorgen we ervoor dat u morgen nog inzicht heeft in de statistieken!

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden