Domeinnaamregistratie

Om online bereikbaar te zijn voor het publiek is een domeinnaam nodig. Dit is de naam tussen de www. en de landcode/extensie (.com/.nl/etc). Een domeinnaam kan worden geregistreerd zodat deze exclusief door u gebruikt kan worden. De combinatie domeinnaam en extensie moet altijd uniek zijn. Wanneer bezoekers uw domeinnaam en extensie intypen in de adresbalk komen ze dus bij u terecht: niet erg ingewikkeld, toch?

Uw online identificatie

De domeinnaam dient u zelf te kiezen, Vevitech speelt hier wel graag een adviesrol in, de domeinnaam die u kiest moet uiteraard wel passen bij uw bedrijf maar is niet verplicht identiek aan uw bedrijfsnaam te zijn. Wij geloven echter wel in de uitdrukking, “schrijf voor de bezoeker, niet de zoekmachine", dit gaat ook op voor de domeinnaam. De bezoeker moet zonder twijfel zeker weten dat hij of zij op het juiste adres is aangekomen, een domeinnaam die vol zit met zoekwoorden komt niet altijd even betrouwbaar over.

Welke extensie past bij uw bedrijf?

Naast de domeinnaam is het kiezen van de extensie ook aan u, denk hierbij aan .com (company), .nl (Nederlandse website) of .eu (europese website). De laatste tijd zijn er veel nieuwe extensies vrijgegeven om vrij te mogen gebruiken, denk aan .consultancy of .website. U bent uiteraard vrij voor een wat creatievere extensie te kiezen.

"Domain names and websites are Internet real estate."Marc Ostrofsky, Auteur (2009)

Wij helpen u graag

Met het kiezen en het registreren van uw domeinnaam en extensie kan Vevitech u helpen. Wij hebben als één van de weinige internetbureaus toegang tot alle mogelijke extensies anno 2015 en kunnen u adviseren over de meest effectieve domeinnamen. Wij hanteren hiervoor transparante prijzen in verschillende vormen, waarover u meer kunt lezen op de pagina Servicecontracten. Vevitech biedt naast het registreren van domeinnamen ook andere relevante diensten aan, zoals het hosten en ontwerpen van websites.

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden