Hosting en beveiliging

De hosting en beveiliging die Vevitech aanbiedt, biedt u zekerheid over het beheer van uw website. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw website online (snel) bereikbaar is over de hele wereld en beveiligd wordt tegen bedreigingen. Onze uptime is tot vandaag de dag 100%, dat betekent dat de websites die wij hosten nog geen enkele seconde niet te bereiken zijn geweest. Wij houden uw website veilig en beschikbaar!

Toegankelijke backups

Om er zeker van te zijn dat uw website niet verloren gaat, zorgen wij er altijd voor dat u en wij toegang hebben tot backups van de website. Zo kan u er zeker van zijn dat in het ergste geval de laatste versie van uw website binnen enkele minuten weer online gezet kan worden!

Inclusief het hosten van emailadres(sen)

U kunt op onze webservers gebruik maken van een veilige emailserver. Bij een servicecontract van Vevitech kunt u gebruik maken van de emailadressen die bij uw domeinnaam horen en deze 24/7 laten synchroniseren via onze beveiligde servers.

Geen omkijken naar technisch onderhoud

Vanaf het uploaden van de website tot het wijzigen van gegevens en beveiligen van de server zorgt Vevitech voor het technische onderhoud. U heeft geen enkel omkijken naar de technische beschikbaarheid van uw website en kan erop rekenen dat u bereikbaar bent en blijft! Zie onze servicecontracten voor de mogelijkheden. Geen omkijken naar technisch onderhoud

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden