Mobielvriendelijke technologie

Alle websites die wij ontwikkelen worden geoptimaliseerd voor alle apparaten (mobiel, tablet, laptop, pc) en alle browsers (Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox, etc.). Hierdoor worden de websites altijd op een leesbare en overzichtelijke manier weergeven. Deze mobielvriendelijke technologie wordt in de websitewereld ook wel responsive webdesign genoemd en wordt een steeds belangrijker aspect van het ontwikkelproces.

Toekomstbestendige website

In een recent artikel heeft Google gepubliceerd dat 44% van de online zoekopdrachten op de mobiele telefoon of tablet worden uitgevoerd. De zoekmachine analyseert of een website voor mobiele apparaten is ontworpen en rangschikt de resultaten daar onder andere op. Met een responsive webdesign garanderen wij onze klanten een website die voor de lange termijn functioneren zal en modern oogt. Met een website die op elk apparaat werkt raakt u geen klanten meer kwijt vanwege een ontoereikend ontwerp.

" The web's moved beyond the desktop, and it's not looking back. The number of devices we're designing for is growing just as quickly as mobile traffic."Ethan Marcotte, webdesigner en auteur (2011)

Geen extra kosten

Bij Vevitech geloven wij dat een mobielvriendelijk webdesign noodzakelijk is voor het succes van een website. Vevitech ontwikkelt voor al hun klanten responsive websites om te voorkomen dat zij afhaken op een ouderwets design dat exclusief op desktop PC’s functioneert. Omdat wij ons volledig aansluiten bij de visie achter responsive webdesign bieden we onze klanten dit altijd als kosteloze bonus aan.

Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen? Of heeft u een keuze kunnen maken? Laat het ons weten en neem gemakkelijk contact op met ons vanaf de contactpagina of vraag direct een offerte aan!

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden