Ondersteuning en service

Wilt u uw website verder laten aanpassen, heeft u vragen of zoekt u hulp? Wij bieden ondersteuning op het gebied van webdesign en ontwikkeling en alles eromheen. Vevitech begrijpt dat u als ondernemer niet alles weet van uw website en wij zijn bekend met de hoge tarieven van de meeste Nederlandse internetbureaus. Onze oplossing? Wij pogen uw probleem op te lossen tegen een klantvriendelijk uurtarief, waarbij u alleen betaalt voor de effectief werkzame uren, dus niet voor de tijd die wij spenderen aan contactmomenten, het opstellen van facturen, etc. Dat is wel zo eerlijk, toch?

No cure no pay

Vragen zijn bij ons zo beantwoord en problemen met spoed opgelost. Vevitech werkt volgens het principe van “no cure no pay", wat betekent dat u alleen betaalt wanneer u tevreden bent met de geboden oplossing. Wij stellen de klant centraal en zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent over onze diensten! Wij zijn dagelijks telefonisch en/of via de e-mail bereikbaar en bereid u te helpen.

Gratis service bij een nieuwe website!

Bij onze websitepakketten krijgt u een aantal maanden een gratis servicecontract aangeboden, dit servicecontract biedt u wijzigingsronden, die u kunt gebruiken om wijzigingen door te laten voeren of uw vragen beantwoord te krijgen, zonder extra bij te betalen! Kijk bij onze websitepakketten of servicecontracten voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Als u een vraag heeft over onze organisatie of werkwijze maar geen moment heeft om contact op te nemen, raden wij u aan een kijkje te nemen op onze vraag en antwoord pagina. Op deze pagina kan u de veelgestelde vragen en de betreffende antwoorden bekijken. Wordt uw vraag hier niet beantwoord, neem dan alsnog contact op met ons!

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden