Snelheid en performanceoptimalisatie

Vandaag de dag is het van groot belang dat uw website zo snel mogelijk wordt geladen en juist wordt weergegeven op alle apparaten. Zowel uw bezoekers die thuis achter de computer zitten als de potentiële klanten die uw website op de mobiel bekijken, zullen snel afhaken als ze langer dan een paar seconden moeten wachten totdat de website volledig geladen is. Om deze reden kunt u beter kiezen voor een lichte en snelle website dan een grote en complexe website die langzaam laadt. Een gemiddelde WordPress-website neemt al snel 50MB in, met het platform dat Vevitech bij voorkeur gebruikt is het mogelijk een website onder de 5MB te ontwikkelen!

Hoe verbeter je de laadsnelheid?

Wij kunnen u helpen uw (bestaande) website te optimaliseren in snelheid en gebruikersvriendelijkheid. Dit kan onder andere gerealiseerd worden door allerlei technische optimalisaties zoals:

  • Het minimaliseren van de broncode
  • Optimaliseren van afbeeldingen zonder kwaliteitsverlies
  • Een juiste prioriteit toe te kennen aan de te laden bestanden (critical rendering path)
  • De browsercache van de website correct in te stellen
  • Het vermijden van afhankelijkheid van langzame databases
  • En nog veel meer!

"Poor website loading times irritate people, matter to search engines, plus can cost you money"Svetoslav Stefanov, Webdeveloper (2012)

De modernste technieken

Een voorbeeld van een verouderde techniek voor websites is Flash. Flash neemt veel ruimte in op de website en kan voor ernstige compatibiliteitsproblemen zorgen. Vevitech gebruikt de meest nieuwe en moderne technieken en vermijdt afhankelijkheden van vertragende methodes. Zo zorgen we voor een fantastische gebruikerservaring van uw bezoekers en verlagen we de kans tot het vroegtijdig verlaten van uw website enorm!

Test uw website op performance!

Om te controleren hoe uw website presteert op usability, snelheid en performance heeft Google een lijst met criteria opgesteld. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken is Pagespeed Insights, een soort van online zelftester, ontwikkeld. U kunt uw eigen website gemakkelijk testen en krijgt advies over het implementeren van de verbeterpunten. Aangezien dit voor veel ondernemers technisch gezien ingewikkeld kan zijn, helpt Vevitech u graag bij het verbeteren van uw website.

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden