Social media inrichting

Vevitech kan u ondersteunen met het ontwikkelen van een modern en effectief social media beleid en strategie. Wij bespreken onder andere uw doelstellingen, doelgroep en de gewenste aanpak en vertalen dit naar een passende digitale (marketing) strategie. Hierna zorgen wij ervoor dat u een aansluitende online aanwezigheid ontvangt door de voor u relevante kanalen in te richten conform uw huisstijl.

Welke communicatiekanalen zijn waardevol?

Een social media kanaal zonder relevante content is voor uw volgers niet interessant, dus het is van groot belang dat u weet waar uw doelgroep naar op zoek is en de juiste balans vindt. Er zijn veel social media kanalen, denk aan Facebook, Twitter, Instagram , Google Plus en LinkedIn, maar ook Pinterest, Tumblr en YouTube. Al deze communicatiekanalen hebben een andere doelgroep en het is dan ook belangrijk dat u de juiste content via de juiste weg naar uw doelgroep communiceert.

"We don’t have a choice on whether we do social media, the question is how well we do it."Erik Qualman, auteur en hoogleraar (2014)

Het belang van social media

Het hebben van social media kanalen stelt u in staat eenvoudig met uw klanten te communiceren en het vertegenwoordigt uw bedrijf beter online. Vandaag de dag zijn veel klanten van mening dat als uw bedrijf niet online aanwezig is, u voor de massa niet bestaat. Door slim gebruik te maken van passende social media bent u beter bereikbaar voor uw doelgroep en zoekmachines, krijgt u meer interactie met uw klanten en vergroot u uw bereik en naamsbekendheid!

Stel samen een strategie op

Vevitech kijkt graag met u naar de inrichting van uw social media en helpt u verder met het correct invullen van de online aanwezigheid. Hierbij selecteren wij passende afbeeldingen voor uw profiel, buigen we ons met u over het mogelijk invullen van de content (denk aan win-acties, interessante berichten en andere methodes om bekendheid te creëren) en kunnen we zelfs een advertentiecampagne opzetten! Wilt u hier meer informatie over inwinnen? Dan raden we u aan contact met ons op te nemen.

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden