Webdesign op maat

Vevitech werkt altijd mee aan een website die op maat gemaakt is; dat wil zeggen dat uw website altijd een unieke ervaring mee zal brengen voor uw bezoekers. Bij Vevitech geloven wij dat een website pas effectief kan zijn als deze op maat gemaakt is. Op basis van de eisen en wensen van onze klanten een website ontwerpen wij een website die voldoet aan alle criteria. Deze criteria kunnen enorm uiteenlopen. Voorbeelden van functies in de vormgeving die wij zonder enige moeite voor u kunnen implementeren, zijn o.a. carousels/sliders, contactformulieren, uw locatie op een kaart, afbeeldingen en uw logo. Hierbij kunt u ook denken aan de minder expliciete eisen zoals de grootte en kleur van objecten. Bij Vevitech staat flexibiliteit hoog in het vaandel waardoor we alle kanten op kunnen.

Effectieve websites zijn..

Er bestaan veel meningen over het effectief inrichten van websites. De huidige trends en innovaties op het gebied van websites zijn enorm veranderd ten opzichte van vorige jaren. Bij Vevitech denken we aan de toekomst van uw website. We ontwerpen een toekomstbestendig thema dat altijd beschikbaar en betrouwbaar is op mobiele telefoons, tablets en overige apparaten. De ontwerpen die Vevitech maakt onderscheiden zich van andere webdesignbureau's doordat wij de visie van uw bedrijf volledig meenemen in het ontwerpen van de website. Door deze aanpak ontstaat een website die naadloos aansluit op uw organisatie.

Hoe het perfecte ontwerp ontstaat

Vevitech begint pas aan een websiteontwerp zodra er een uitgebreide lijst met wensen en eisen opgesteld is. Dit uit zich meestal in de vorm van een projectplan. Deze informatie wordt op basis van interviews tussen Vevitech en de opdrachtgever ontvangen en wordt gebruikt om een zo duidelijk mogelijk beeld te creëren van de geplande werkzaamheden. Zo weet u als klant wat u krijgt, voor welke kosten, wat u eraan heeft en wanneer uw website uiterlijk online staat! Als u meer te weten wilt komen over de stappen die wij doorlopen met onze klanten gedurende het volledige proces, kunt u meer lezen op de pagina Procesinrichting.

"Bij ons is maatwerk de standaard."Niels Vinke, mede-oprichter Vevitech (2015)

Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen? Of heeft u een keuze kunnen maken? Laat het ons weten door gemakkelijk contact op te nemen met ons vanaf de contactpagina.

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden