Zoekmachine optimalisatie

Wat heeft u aan een prachtige, functionele website als deze niet gemakkelijk vindbaar is in populaire zoekmachines? U wilt meer bezoekers genereren naar uw website en niet enkel de bezoekers binnenhalen die uw website of webshop al eerder hebben bezocht. Nieuwe bezoekers zoeken immers vaker op zoektermen dan op bedrijfsnamen. U kunt uw online vindbaarheid verbeteren en een hogere positie halen in de zoekresultaten dankzij Search Engine Optimalisation, oftewel SEO. Vevitech kan u hierbij ondersteunen en adviseren.

Bereik uw doelgroep!

Door middel van zoekmachine optimalisatie hoeft uw organisatie minder geld uit te geven aan advertentieoplossingen en is uw website afgestemd op uw doelgroep en core-business. Omdat uw website beter gevonden kan worden op bepaalde zoekwoorden en de online reputatie van uw website stijgt, wordt de zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten vergroot. Belangrijke aspecten van het principe waar wij rekening mee houden zijn onder andere:

  • Een duidelijke navigatie en structuur op uw website
  • Aanmelding bij Google-services (Mijn Bedrijf, Analytics, Maps)
  • Teksten die voor de gebruiker én de zoekmachine aantrekkelijk zijn
  • Een website die op de telefoon net zo goed werkt als op de desktop (Mobielvriendelijke ontwikkeling)
  • Toevoeging van keywords en metadata over uw bedrijf en de content van de pagina op elke webpagina
  • Integratie met social media en linkbuilding
  • En nog veel meer!

Een verbeterde representatie van uw bedrijf

Door zoekmachine optimalisatie komt uw website niet alleen hoger in de zoekresultaten, maar komt deze ook professioneler over op uw prospects. Een voorbeeld is uw bedrijfsinformatie (locatie, foto’s, openingstijden, recensies, etc.) in het zijpaneel in de zoekresultaten of een op maat gemaakte hiërarchie van de pagina’s op uw website. Om u inzicht te bieden in de resultaten van SEO krijgt u van ons maandelijks een uitgebreid rapport over het gedrag van uw bezoekers (zie bezoekersgedrag). Zo kunt u zelf ook de voortgang van de optimalisatie volgen.

Samen werken aan een strategie

Wij werken met u samen om de juiste doelgroep te selecteren door met u te discussiëren over de mogelijke zoekwoorden, teksten en afbeeldingen. Dit plan werken we tot in de puntjes uit met gebruik van de principes van Google, de meest populaire zoekmachine. Wanneer we het eens zijn over de inrichting van de SEO realiseren we het concept en garanderen wij u een goede vindbaarheid. Vraag een offerte aan of neem contact op met Vevitech voor meer informatie!

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden