Welkom,

Over Vevitech

Vevitech is een jong ICT-dienstverleningsbedrijf met de primaire focus op websiteontwerp, -ontwikkeling, -beheer en advies. Met geruime ervaring in het ICT- en mediavakgebied en veel kennis van de huidige trends en ontwikkelingen zijn wij in staat de meest passende websites voor onze klanten op te leveren. Heeft u een uitdaging voor ons? Dan komen wij graag in contact met u om samen de mogelijkheden te bespreken. Zet vandaag nog een stap in de goede richting door contact met ons op te nemen!

Onze diensten

Vevitech specialiseert zich in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites voor het MKB. Dankzij onze moderne ontwikkelmethode en relatief lage prijzen kunnen wij voor iedere ondernemer een passende oplossing realiseren. Wij ontwerpen doeltreffende websites die perfect worden weergegeven op elk scherm en apparaat, waardoor bezoekers die gebruikmaken van een smartphone of tablet niet voortijdig afhaken. Vevitech helpt u als full service internetbureauu met o.a. het aanmaken en instellen van uw e-mailaccounts, het technisch beheren en beveiligen van uw website, het inrichten van uw sociale mediakanalen en nog veel meer! Zo zorgen wij ervoor dat de volledige onlinestrategie van uw bedrijf ingevuld is en u uw doelgroep effectief bereikt. Heeft uw bedrijf belang bij een verbeterde online-aanwezigheid? Kijk dan tussen onze diensten waarmee we u kunnen helpen!

Voordelen van een website

Of u nou een grote of kleine organisatie bezit, in deze tijden is het essentieel om een goed functionerende website te hebben. Dit is uw online visitekaartje waar veel bezoekers u op beoordelen. Daarom is het verstandig voor iedere ondernemer om een passende website te laten maken. Enkele voordelen van een effectieve website zijn:

Houdt uw bezoekers op de hoogte: Met een website kunt u bezoekers up-to-date houden over uw organisatie en de producten en diensten die u levert. Hiermee kunt u extra vertrouwen bij uw bezoekers kweken.
Winstgevende mogelijkheid: In tegenstelling tot massamedia heeft een aanwezigheid op het web geen grote investering nodig, de rendementen zijn bijna onmiddelijk en resultaten traceerbaar dankzij het bijgeleverde Google Analytics programma.
U bent 24/7 bereikbaar: Klanten komen bij uw website nooit voor een dichte deur te staan en kunnen overal ter wereld uw website bezoeken.
Verhoog uw groeikans: Een website dient als de ideale plek om potentiële investeerders en klanten te laten zien waar uw bedrijf voor staat, wat het heeft bereikt en wat het streeft te bereiken in de toekomst.
Het dient als een gemak voor uw klanten: Klanten kunnen uw website bezoeken waar en wanneer ze maar willen, op het apparaat naar hun keus.

Portfolio // Bekijk wat wij voor onze klanten hebben betekend

Bekijk meer

Klantverhalen // Bekijk ons portfolio

Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!
-Sulay Ramos, Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden