Onze missie

Vevitech is een jong en innovatief ICT-dienstverleningsbedrijf, gevestigd in Hengelo en Apeldoorn, gespecialiseerd in het ontwikkelen, verbeteren en beheren van websites. Onze diensten worden voor zowel zakelijke als particuliere klanten geleverd, waarbij de focus op de zakelijke partner ligt.
Vevitech biedt het MKB betaalbare oplossingen om online bereikbaar te zijn voor haar bezoekers en klanten. Onze klanten laten een complete website door ons ontwikkelen en kunnen zich laten adviseren over mogelijkheden die wij voor hen kunnen realiseren. Door onze diensten op te leveren pogen wij klanten rendabeler, bekender en succesvoller te maken via het online-platform. Door prestatiegericht en perfectionistisch te werk te gaan leveren wij resultaten van de bovenste plank en stellen wij onze klanten tevreden op de lange termijn.

"Wij geloven dat het hebben van een aansluitende website een enorm marktvoordeel kan opleveren voor de organisatie en nemen u deze taak uit handen. Vevitech realiseert voor u een unieke en moderne website die de identiteit van uw bedrijf uitstraalt."Ricardo Verheij, mede-oprichter Vevitech (2015)

Ons team

In juni 2015 is Vevitech opgericht door Ricardo Verheij en Niels Vinke.


ricardoverheij

Ricardo Verheij, Webontwikkelaar // LinkedIn-pagina

Ricardo Verheij is masterstudent Business Informatics en heeft ervaring op projecten voor Ziggo, T-Mobile, PostNL, Wagenborg, Insight en veel meer. Hij houdt zich bij Vevitech bezig met het designen en ontwikkelen van uw website. Ricardo gaat perfectionistisch te werk om het websiteontwerp precies op uw wensen af te stemmen.

niels

Niels Vinke, Internetspecialist // LinkedIn-pagina

Niels Vinke onderzoekt als internetspecialist bij Vevitech de nieuwste (web)technieken en houdt zich bezig met de back-endontwikkeling van websites. Met geruime ervaring in de ICT en het bedrijfsleven weet hij altijd de meest passende oplossingen te vinden.

01. Webdesign van de bovenste plank

Vevitech zet kwaliteit voorop en doet er alles om aan uw wensen te kunnen voldoen. Onze persoonlijke aanpak en ons flexibele ontwikkeltraject zorgen ervoor dat u de website krijgt die u wilt. U heeft al een professionele site vanaf €395! Wat wij u kunnen bieden:
  • High-end grafisch webdesign door specialisten
  • Tekst en beeldmateriaal voor op uw nieuwe website
  • Zoekmachinevriendelijk webdesign (SEO)
  • Nieuwste technologie (HTML5, jQuery, CSS3, PHP)
  • Werkt op alle browsers, tablets & smartphones
  • Integratie met social media
  • Statistieken en gedrag bijhouden van uw bezoekers
  • Hosting, service en beveiliging

02. Excellente service

Wij streven ernaar een zo goed mogelijke dienstverlener te zijn voor u en uw bedrijf. Vanaf het moment dat u contact opneemt zal Vevitech uw enige aanspreekpunt zijn voor al uw vragen over uw website. Vevitech kan ook uw teksten schrijven en advies geven met betrekking tot het registreren van een geschikte domeinnaam en het hosten en beheren van uw website. Daarnaast kan u ons te allen tijde bereiken met vragen over uw website, bezoekersverkeer, noem het maar op! Als u een pagina op uw website wilt laten wijzigen is dat bij ons ook geen enkel probleem. Bij ons wordt u niet behandeld als klant, maar als partner.

03. Alles voor de beste prijs

Dankzij ons kleinschalige, jonge team kunnen wij onze websites betaalbaar aanbieden. Onze prijzen zijn scherp, gefundeerd en haalbaar voor elke onderneming die een professionele websiteontwikkelaar zoekt. Vevitech kan uw website in no-time ontwikkeld hebben dankzij een uiterst efficiënte ontwikkelingstechniek, dat kost ons minder tijd en u minder geld. Door te kiezen voor Vevitech kiest u voor de meest voordelige leverancier van webdesign in Nederland en om deze standaard aan u te garanderen zullen wij altijd onder de prijs van concurrentie zitten.