Ons proces

U kunt bij Vevitech terecht voor al uw webdesign, -development en marketing vragen en opdrachten. Wanneer wij een opdracht voor u uitvoeren, zullen wij dit op een zo transparant mogelijke wijze verrichten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en wat de huidige status van de voortgang is. Wij onderscheiden ons van andere webdesign bedrijven door een persoonlijke aanpak te hanteren met iteratieve terugkoppelmomenten, zodat u als klant altijd krijgt wat u voor ogen heeft.

Om een klantgerichte procesinrichting te waarborgen hanteert Vevitech onder andere de volgende kernwaarden:

Uw website wordt ontworpen en ontwikkeld conform de afgesproken deadline; dit is mogelijk in circa. 2 weken (afhankelijk van de complexiteit). Wij stellen samen met u een planning op.
Wij plannen meerdere terugkoppelingsmomenten en discussiemogelijkheden in zodat u inzicht heeft in de voortgang.
Uw website wordt in moderne en heldere code geschreven; zo is deze code flexibel aan te passen en is absoluut geen sprake van zogenaamde spaghetticode.
U betaalt pas wanneer het voltooide product voldoet aan alle gemaakte afspraken. Bij ons betaalt u niet voor onvolledig werk waar u uiteindelijk ontevreden over bent! Daarnaast is het is mogelijk uw betaling in termijnen te voldoen.
Wij bieden flexibele contactmogelijkheden, u kunt ons altijd mailen of bellen als u vragen of opmerkingen heeft over de opdracht of de voortgang hiervan.
Ons werk houdt niet op bij de oplevering van uw website. Wij ondersteunen u graag bij de lancering en technische implementatie van uw website. Wij eindigen niet met een gesloten deur, maar blijven altijd beschikbaar voor toekomstig onderhoud en continue ondersteuning.

Uw website ontstaat in vier efficiënte stappen, waarna uw website online staat. Het stappenplan dat wij samen met onze klanten volgen is hieronder weergeven. (op de website)

 • 01. Oriëntatie

  De eerste stap is een gesprek waarin we uw doelen en wensen bespreken. Waarschijnlijk heeft u al een visie of idee voor uw website, tijdens dit gesprek proberen wij deze visie te vertalen naar een ontwerp. Wij stellen u doelgerichte vragen over uw organisatie en noteren al uw wensen, eisen en verwachtingen van de website en diensten.

 • 02. Ontwerp

  Tijdens de tweede stap maken we een ontwerp waarin het geraamte van de website wordt bepaald. Deze tekening geeft de structuur en inhoud van uw website aan. Uitgangspunt bij deze fase is om u tevreden te stellen met het ontwerp, de website wordt namelijk pas ontwikkeld wanneer u het er mee eens bent. We spreken samen met u een projectduur af waarbinnen uw website afgerond zal zijn; dit duurt in de meeste gevallen slechts twee weken!

 • 03. Realisatie

  Voor de realisatie is het nodig dat u uw teksten en afbeeldingen toegestuurd heeft. Heeft u hier geen tijd of inspiratie voor? Dan kan Vevitech deze taken voor u overnemen, zodat u geen onnodige vertraging oploopt. Bij het realiseren van de website geven we vorm aan de structuur die in de ontwerpfase door u goedgekeurd is en wordt de website ontwikkeld.

 • 04. Oplevering en nazorg

  In de laatste stap zijn de laatste wijzigingen doorgevoerd en is de functionaliteit van de website getest. Ook controleren we of uw website op alle populaire digitale apparaten en browsers correct wordt getoond. Wanneer alles naar wens is, wordt de website online gezet op uw nieuwe domein en kan iedereen over de hele wereld deze bezoeken! We blijven uw aanspreekpunt voor onderhoud en servicevragen, zo heeft u geen gedoe met domeinregistratie en hosting, want dat lost Vevitech voor u op.

01. Webdesign van de bovenste plank

Vevitech zet kwaliteit voorop en doet er alles om aan uw wensen te kunnen voldoen. Onze persoonlijke aanpak en ons flexibele ontwikkeltraject zorgen ervoor dat u de website krijgt die u wilt. U heeft al een professionele site vanaf €395! Wat wij u kunnen bieden:
 • High-end grafisch webdesign door specialisten
 • Tekst en beeldmateriaal voor op uw nieuwe website
 • Zoekmachinevriendelijk webdesign (SEO)
 • Nieuwste technologie (HTML5, jQuery, CSS3, PHP)
 • Werkt op alle browsers, tablets & smartphones
 • Integratie met social media
 • Statistieken en gedrag bijhouden van uw bezoekers
 • Hosting, service en beveiliging

02. Excellente service

Wij streven ernaar een zo goed mogelijke dienstverlener te zijn voor u en uw bedrijf. Vanaf het moment dat u contact opneemt zal Vevitech uw enige aanspreekpunt zijn voor al uw vragen over uw website. Vevitech kan ook uw teksten schrijven en advies geven met betrekking tot het registreren van een geschikte domeinnaam en het hosten en beheren van uw website. Daarnaast kan u ons te allen tijde bereiken met vragen over uw website, bezoekersverkeer, noem het maar op! Als u een pagina op uw website wilt laten wijzigen is dat bij ons ook geen enkel probleem. Bij ons wordt u niet behandeld als klant, maar als partner.

03. Alles voor de beste prijs

Dankzij ons kleinschalige, jonge team kunnen wij onze websites betaalbaar aanbieden. Onze prijzen zijn scherp, gefundeerd en haalbaar voor elke onderneming die een professionele websiteontwikkelaar zoekt. Vevitech kan uw website in no-time ontwikkeld hebben dankzij een uiterst efficiënte ontwikkelingstechniek, dat kost ons minder tijd en u minder geld. Door te kiezen voor Vevitech kiest u voor de meest voordelige leverancier van webdesign in Nederland en om deze standaard aan u te garanderen zullen wij altijd onder de prijs van concurrentie zitten.