Veelgestelde vragen

Op deze pagina behandelen we de meest gestelde vragen; zo kunnen eventuele onduidelijkheden voor u worden opgehelderd. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ik heb al een website, maar zou deze graag laten aanpassen en verbeteren; wat kunnen jullie hierin betekenen?

Dit hangt af van de ontwikkelmethode van uw website. Wij zijn altijd bereid om met u te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Over het algemeen raden wij aan om uw website volgens een nieuw platform te realiseren, hierdoor functioneert de website ook goed op mobiele apparaten. Het ontwerp van uw huidige website kan worden overgezet naar het nieuwe platform, hierdoor wordt de volledige ontwerpfase overgeslagen en dat scheelt u flink in de kosten!

Ik heb offertes ontvangen van andere websiteontwikkelaars en deze beginnen bij een veel hoger bedrag; hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?

Aangezien wij geen hoge kostenposten hebben aan onder andere een duur kantoorpand en een groot personeelsbestand kunnen wij onze diensten voor een voordelige prijs aanbieden.

Ik wil graag een website voor particulier gebruik en heb geen bedrijf; kan Vevitech dit voor mij realiseren?

Natuurlijk! Hoewel we ons richten op de zakelijke markt, kunnen wij ook websites voor particulieren ontwikkelen. Als u bijvoorbeeld belang heeft bij een persoonlijke website, een online portfolio of een website voor uw vereniging bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn website online heb staan?

Tijdens het eerste gesprek wordt het project concreter gemaakt en kan er een indicatie worden gegeven over hoe lang het traject naar verwachting zal duren. Dit is erg afhankelijk van uw wensen en eisen; een basis website proberen wij in twee weken compleet aan de klant op te leveren.

Moet ik zelf een nieuw systeem leren kennen om de website te kunnen wijzigen?

Wij bij Vevitech begrijpen dat u zich niet teveel bezig wilt houden met deze bijzaak. Daarom bieden wij klanten een servicecontract aan zodat u meerdere keren per maand wijzigingen door kan geven, die wij voor u verwerken. Ook kunt u dit zonder contract laten realiseren tegen een eerlijk en transparant uurtarief.

01. Webdesign van de bovenste plank

Vevitech zet kwaliteit voorop en doet er alles om aan uw wensen te kunnen voldoen. Onze persoonlijke aanpak en ons flexibele ontwikkeltraject zorgen ervoor dat u de website krijgt die u wilt. U heeft al een professionele site vanaf €395! Wat wij u kunnen bieden:
  • High-end grafisch webdesign door specialisten
  • Tekst en beeldmateriaal voor op uw nieuwe website
  • Zoekmachinevriendelijk webdesign (SEO)
  • Nieuwste technologie (HTML5, jQuery, CSS3, PHP)
  • Werkt op alle browsers, tablets & smartphones
  • Integratie met social media
  • Statistieken en gedrag bijhouden van uw bezoekers
  • Hosting, service en beveiliging

02. Excellente service

Wij streven ernaar een zo goed mogelijke dienstverlener te zijn voor u en uw bedrijf. Vanaf het moment dat u contact opneemt zal Vevitech uw enige aanspreekpunt zijn voor al uw vragen over uw website. Vevitech kan ook uw teksten schrijven en advies geven met betrekking tot het registreren van een geschikte domeinnaam en het hosten en beheren van uw website. Daarnaast kan u ons te allen tijde bereiken met vragen over uw website, bezoekersverkeer, noem het maar op! Als u een pagina op uw website wilt laten wijzigen is dat bij ons ook geen enkel probleem. Bij ons wordt u niet behandeld als klant, maar als partner.

03. Alles voor de beste prijs

Dankzij ons kleinschalige, jonge team kunnen wij onze websites betaalbaar aanbieden. Onze prijzen zijn scherp, gefundeerd en haalbaar voor elke onderneming die een professionele websiteontwikkelaar zoekt. Vevitech kan uw website in no-time ontwikkeld hebben dankzij een uiterst efficiënte ontwikkelingstechniek, dat kost ons minder tijd en u minder geld. Door te kiezen voor Vevitech kiest u voor de meest voordelige leverancier van webdesign in Nederland en om deze standaard aan u te garanderen zullen wij altijd onder de prijs van concurrentie zitten.