U bent hier:

Portfolio

In ons portfolio kan u een aantal van de door Vevitech uitgevoerde projecten bekijken. Deze websites geven u een idee van de excellente kwaliteit van de websites die wij voor onze klanten hebben ontworpen en ontwikkeld.

Rothar Consulting te Hengelo
Wat en waarom?

Een uitgebreide informatieve website voor een technische organisatie. De website www.rothar.nl is door Vevitech vanaf het begin tot het eind ontwikkeld volgens de nieuwste webstandaarden. De website bestaat uit drie onderliggende websites, die allen in meerdere talen beschikbaar zijn. De website dient vooral als communicatiemiddel en informatieplatform voor high-end klanten en fungeert als digitaal visitekaartje.


Voor wie?

Deze website is gemaakt voor Arjen Roth en Ronald van der Meer, mede-eigenaren van Rothar, een veelzijdig ontwikkelings- en adviesbureau dat innovatieve oplossingen brengt naar magazijnen en fabrieken. Met deze technologieën helpt Rothar bedrijven met een succesvolle transitie naar LEAN logistics.

BLEND Interieur . Styling te IJsselstein
Wat en waarom?

Een moderne, rustige website voor een interieuradviseur, waarop afbeeldingen een podium krijgen om met de bezoeker te communiceren: een heldere doelstelling, waarop direct geacteerd is. De website www.blendinterieurstyling.nl is door Vevitech compleet vernieuwd om aan actuele webstandaarden te voldoen, zo bevat deze een blogfunctie, kan content gemakkelijk aangepast worden en wordt de website op elk apparaat fantastisch weergegeven. Omdat de website is gebouwd op het WordPress-platform, garandeert het excellente flexibiliteit aan de opdrachtgever, die de regie in eigen handen heeft.


Voor wie?

Deze website is gemaakt voor Joyce Jansen, eigenaresse van BLEND Interieur . Styling, een interieuradviesbureau in IJsselstein. Joyce houdt zich onder andere bezig met het verhogen van de verkoopwaarde van vastgoed, door het representatief vormgeven van woningen. Ook helpt zij klanten met het omvormen van hun huis naar een thuis, door te adviseren in kleuren en thema's met betrekking op het interieur.

Get Your Genealogy te Hengelo
Wat en waarom?

De website www.gyg.nl is in 2016 ontwikkeld en gepubliceerd. De website heeft een natuurlijke uitstraling en is gebasseerd op het ontwerp van de opdrachtgever. De inhoud van de website, waaronder blogartikelen, kunnen beheert en aangevuld worden via WordPress, zodat de website met gemak up-to-date blijft.


Voor wie?

Deze website is gemaakt voor Get Your Genealogy, een initiatief van Erik Gigengack. Erik houdt zich graag bezig met het opsporen van verloren familieleden en het in kaart brengen van stambomen. Via zijn nieuwe website kan hij geïnteresseerden informeren over de zoektocht naar verloren familieleden en zet hij zijn initiatief op de kaart.

Verkeersinstituut Evolutie te Rotterdam
Wat en waarom?

De website www.verkeersinstituutevolutie.nl is in mei 2015 online geplaatst door Vevitech. De website ondersteunt alle mobiele apparaten en browsers en is geoptimaliseerd op snelheid en voor de zoekmachines waaronder Google. Door middel van PHP-scripts kunnen gebruikers pakketten samenstellen en bestellen en op verschillende manieren in contact komen met de achterliggende organisatie.


Voor wie?

Deze website is gemaakt voor Verkeersinstituut Evolutie in Rotterdam. Het verkeersinstituut heeft een grote uitbreiding gehad en daar hoorde een nieuwe en moderne website bij. Sulay Ramos is zeer tevreden over het eindresultaat. Vooral de prijscalculator, waarmee de bezoeker direct kan berekenen hoeveel het rijlespakket gaat kosten, laat een goede indruk achter.

"Vevitech heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt, gericht op een nieuwe markt. Door de nieuwe website hebben wij deze doelgroep kunnen bereiken en zijn wij op de kaart gezet als beste rijschool van Rotterdam!"Sulay Ramos, eigenaar Verkeersinstituut Evolutie (2015)
Gire Fotografie te Hengelo
Wat en waarom?

De website www.gire.nl is onder handen genomen door Vevitech. De afbeeldingen op de website werden niet goed weergeven op tablets, mobiele telefoons en sommige laptops. Vevitech heeft de website hiervoor geoptimaliseerd en verschillende opties toegevoegd, waaronder een contactformulier en besturingsknoppen voor de slideshow. Het eindresultaat is een functionerende website die de boodschap aan een bezoeker op elk willekeurig apparaat kan overbrengen.


Voor wie?

Deze website is gemaakt voor Erik Gigengack, fotograaf in Hengelo. Erik Gigengack heeft zijn uitdagingen door Vevitech laten oplossen en is erg tevreden over de samenwerking en met het eindresultaat.

"Heel prettig en constructief samengewerkt met Vevitech voor het oplossen van de laatste technische hobbels van mijn fotografie-website www.gire.nl. Met name het responsive maken van de foto's in de Gallery was een echte uitdaging die samen met enkele andere issues tot tevredenheid zijn getackeld. Zeer aanbevolen!"Erik Gigengack, eigenaar Gire Fotografie (2015)

Servicecontracten // Ondersteuning en beveiliging

Wij bieden full-service oplossingen aan om uw website online, veilig en actueel te houden. Al deze diensten kunt u volledig aan Vevitech uitbesteden vanaf slechts €9,- per maand!

Lees meer

Starterskorting // Nu is je kans!

Om startende ondernemers in Nederland te helpen met de groei van hun organisatie, geeft Vevitech dit gehele jaar 10% korting op het ontwikkelen van een nieuwe website. Bent u een startende ondernemer en heeft u behoefte aan een nieuwe website om uw bezoekers op de hoogte te houden van uw diensten? Ga dan nu de samenwerking met ons aan en profiteer van deze actie!
Bekijk de voorwaarden